Zoknit a zokni múzemuba

Keressük Magyarország legrégebbi eredeti csomagolású zokniját!

A DRESSA által fenntartott Zokni Csereprogram keretein belül 2021-ben megalapításra került a Zokni Múzeum. Az alapítás célja, hogy fenntartsa és bemutassa az utókor számára, hogy hogyan alakultak a zokni viselési szokások a XX.ik századtól napjainkig.

A kitűzött cél eléréséhez segítségül kell hogy hívjuk a Zokni Csereprogramban már résztvevő és még nem résztvevő zokni viselőket. Ugyanis csak Ők tudják, hogy van-e a birtokukban olyan régi zokni amit viselni már nem szeretnének, de a múzeum számára érdekes lehet. Minden olyan régi zokni aminek hitelt érdemlően bizonyítható kora, múltja, sztorija van azt a DRESSA szívesen megvásárolja a Zokni múzeum számára.

Mi történt eddig: A ZCSP keretein belül eddig is érkezett egy egy régi zokni eredeti gyári csomagolásban, akár árcimkével stb… ( ezekből lettek a múzeum első kiállítási darabjai ) .

Minden kiállítási darabnak igyekszünk felkutatni a múltját és a történetét, hogy ami érdekes vele kapcsolatban, azt a kiállításon be tudjuk mutatni.

 

Kezdődjék a zokni vadászat! Kutassuk át a zoknis fiókjaink mélyét és ha bármilyen régi, izgalmas darabra akadunk jelezzük azt az info@zoknicsere.hu email címen.

Köszönjük minden zokni viselőnek a fáradozást e nemes cél érdekében.

Tisztelettel,
a használt és régi zoknik gondozói

Scroll to top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com