Zokni Csereprogram 2. születésnap

A Zokni Csereprogram 2. születésnapjára, ami egybeesik a Föld napjával, már április elején elkezdtünk készülni. A jeles alkalomra való készülést rögtön azzal kezdtük, hogy ingyenessé tettük a zoknik beküldését. Így aki időben értesült a lehetőségről, annak 0 forintjába került elküldenie régi, elhasznált, lyukas, esetleg megunt zoknijait nekünk. Közel 200 Zoknigyűjtő jelezte, hogy elküldené nekünk régi zoknijait, akik közül 84-en időben, a születésnapunkra el is jutatták nekünk csomagjaikat. A csomagokat az ország minden szegletéből, többnyire gondos háziasszonyok jutatták el nekünk.

Lássuk mivel ünnepeltünk még…
Mivel 2014-ben a Föld napján indult a kezdeményezésünk, ezért nem volt kérdés, hogy csatlakozunk a Föld Napja Alapítvány legújabb kezdeményezéséhez. A Fákat a Földnek mozgalom célja, hogy nemzetközi szinten 7,8 milliárd fát ültessünk 2020-ig. Mi ennek eleget is tettünk, egy különlegességnek számító fával: a zoknifával.

3... 2... 1... LIVE!!!

Szülinapi adományozás
Legutóbbi adomány zokni átadásunk óta egy egész doboznyi eladományozható zokni gyűlt össze. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden beküldőnek, aki gondolt a rászorulókra, és különösképpen azoknak szeretnénk köszönetet mondani, akik új zoknikat, azaz adományzoknit vásároltak. Ők név szerint: 

– Pataki Zita – Debrecen
– Piller Krisztina Andrea – Ajka
– Harsányi Éva – Tárnok
– Radó Ágnes – Győr
– Szabó László – Velence
– Kőszegi Judit – Budapest
– Nyavádi István – Vaja
– Mészáros Gergely – Jászfényszaru
– Füzesi Eszter – Nagyatád
– Tóth Zsuzsanna – Székesfehérvár
– Kovácsné Szabó Zsófia – Budapest
– Németh Klára – Budapest

Születésnapi vendégként meghívtuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi munkatársát, aki elmondta, hogy ruhaadományból szerencsére nincs hiány, viszont zokniból nagyon kevés érkezik. Ezért is örülnek a Zokni Csereprogramnak, mert így a rászorulók ilyen adományból sem szenvednek hiányt. Segíts Te is 1 pár adományzokni megvásárlásával a rászorulókon. Mivel nincs születésnap torta nélkül, ezért egy Zokni Csereprogramos tortával ünnepeltünk mi, az elhasznált zoknik gondozói. Az eseményt élőben közvetítettük a Facebook oldalunkon, így most Te is visszanézheted:

Zokni Csereprogram 2. születésnap
Scroll to top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com