Új export termék is készül a kimosott, feldolgozott zoknikból!

Nemrég adtuk le a 7-ik zokni szállítmányunkat feldolgozásra. Így esélyt biztosítva az utoljára kimosott páratlan zokninknak, hogy újra hasznosuljanak.

Ma jött a csodálatos hír, hogy a kimosott zoknik az újrafeldolgozás után belekerülnek abba a termékbe ami sikeresen export termékké vált az elmúlt hónapokban.
Alapból eddig a tűnemezelt filc volt a fő termék amit a bútoripar, a csőszerelők használtak, de egyéb hő és hangszigetelésre is használható az anyag, valamint lovaspályák taposórétegének építésénél is használják a szálaira tépett zoknikat.

Most egy új export termékbe kerül ami a belföldi piacon kevésbé ismert és elterjedet ez pedig a takaró fólia amit a festők használnak nagy előszeretettel. Mi is ez a termék? Egy, a festők által használt takarófóliát kell elképzelni, amin egy 3 mm vastag, közepes keménységű tűnemezelt filc van.
A termék nevét és a gyártás technológiájáról részleteket nem írhatunk, mert ipar-jogvédelmi és márkanév védelmi oltalom alatt állnak.

Így néz ki tekercsben:

Felhasználási területe korlátlan, bár a festők köreiben a legnépszerűbb, mivel a lakás iroda festésének alkalmával ezt le kell teríteni, és nem fog fájni a fej, ha lecsöppen a festék az ecsetről, mert a filc beissza alulról pedig védi a fólia az átnedvesedéstől.
Ennek a fóliának van még egy fontos szerepe: a csúszásgátlás, ez az egyik legtitkosabb része a technológiának. Olyan anyag legyen ami, nem engedi át a nedvességet, kellően tapad, hogy ne csússzon meg a felületen, de nem is tapadjon hozzá, hogy valami foltok maradjanak az eltávolítás után.
De a festőkön túl szinte bármilyen beltéri iparos munkák végzésekor ajánlott a a használata, mert így megvédjük az igényes burkolatokat ( legyen az parketta, laminált padló, márvány vagy akár egy drága kedves, már be nem szerezhető padlószőnyeg) sérülésektől és az utólagos fáradságos takarítástól.

Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen sok magyar család gondolkodik környezet tudatosan és csatlakozott a programunkhoz, mert a velük közösen gyűjtött zoknik, most egy sikeres export termék részesei lehetnek!

Új export termék is készül a kimosott, feldolgozott zoknikból!
Scroll to top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com