Ingyenes feladással folytatódik a Zokni Csereprogram

Végre felszállt a fehér füst! Nyugodtan kijelenthetjük, hogy több 10.000 magyar család várta a Zokni Csereprogram folytatását. A folytatás pedig nem akármilyen lett, ugyanis rengeteg előkészület után a Magyar Posta és a Dressa.hu webáruház (korábban: Harisnyadiszkont) jóvoltából bárki INGYENESEN feladhatja használt zokni csomagját a csomagfeladásra alkalmas postákon.

A használt zokni csomag feladásához a www.zoknicsere.hu oldalon kell igényelni egy címkét, amit aztán ki kell nyomtatni és el kell vinni csomagfeladásra alkalmas postára a zokni csomaggal együtt. Miután megérkezik a csomag a Dressa.hu webáruház szegedi telephelyére, mérlegelésre kerül sor. A postára adást legkésőbb december 5-ig tehetik meg a címkét igénylő, környezettudatos emberek.

Miért éri meg elküldeni a használt zoknikat – a környezettudatosság mellett? 

A beküldött zoknik súlyától függően minden beküldő kuponkódot kap, amit új, magyar gyártmányú pamut zoknik vásárlására használhat fel. A kuponokat a csomagok beküldési határideje után, tehát december 8-tól kapják meg a beküldők.

Mi lesz a zoknik sorsa?

A tavaszi Zokni Csereprogramon nem gyűlt össze elegendő mennyiségű lábtyű ahhoz, hogy újrahasznosított szigetelőanyag készüljön belőlük. Most a Magyar Posta és a Dressa támogatásával összegyűlhet a szükséges mennyiség az újrahasznosítás elindításához.
Továbbá folyamatban van egy együttműködés egy szervezettel, akik a még használható állapotban lévő használt zoknikat hajléktalanoknak adományoznák.

Búcsúzóul a Zokni Csereprogram mottója:
“Ne dobd a kukába, cseréld be az elhasznált zoknijaidat újra.”

Ingyenes feladással folytatódik a Zokni Csereprogram
Scroll to top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com